Η Γιώτα Κρος στο ΘΕΓ!!

 

Δυναμικά ξεκινά η εφηβική σκηνή του ΘΕΓ και όχι μόνο, έχοντας στο δυναμικό της την αγαπημένη ηθοποιό και σκηνοθέτη ΓΙΩΤΑ ΚΡΟΣ. Η συμβολή της θα είναι μεγάλη, θα αναβαθμίσει την θεατρική σκηνή θέτοντας νέους στόχους και αναπτερώνοντας το ηθικό των παιδιών δίνοντας άλλον αέρα σε όλους όσους αγαπάμε και αγκαλιάζουμε το Θεατρικό Εργαστήρι Γεροσκήπου. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πολλές φορές τα οικονομικά γίνονται η κύρια αιτία όπου πολλά εθελοντικά εργαστήρια και σωματεία κλείνουν, αφού πολλές φορές από την μια έχουν εκλείψει και οι χορηγοί αλλά και από την άλλη οι εθελοντές. Προτιμούν πολλοί να αράζουν στον καναπέ τους ή να μουδιάζουν πίσω από ένα φλιτζάνι καφέ, ενώ υπάρχουν τόσα που μπορούν να κάνουν και να προσφέρουν και κοινωνικό έργο και  να έχουν και την χαρά της προσφοράς στην ψυχή τους. Υπάρχουν πολλά έργα να γίνουν στην πόλη μας και μόνον οι εθελοντές αν συγκροτηθούν θα έχουμε και παραγωγή έργου.

Στο Θεατρικό Εργαστήρι πάντως, με κέφι και προθυμία αντιμετωπίζονται όλα τα προβλήματα και με δύναμη ψυχής καταθέτει τόσα χρόνια ποιότητα, έργο, και προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα!

Η Γιώτα Κρος, λατρεμένη ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και διδάκτωρ βρίσκεται ήδη στη σκηνή του ΘΕΓ και από φέτος θα διδάσκει Υποκριτική, αυτοσχεδιασμό, χαλάρωση, φωνητική, θεατρικά κομμάτια και ποίηση. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη κατά τις 16:00-19:00 καθώς και κάποια άλλες μέρες (Σάββατο), όταν θα αρχίσουν εγγραφές και θα έχουν λόγο οι μικροί μαθητευόμενοι ηθοποιοί! Για πληροφορίες στο τηλέφωνο του Προέδρου του  ΘΕΓ 99469342 κύριου Νεόφυτου. Επίσης, βρίσκεται σε λειτουργία και η πρόσφατα εγκαινιασμένη βιβλιοθήκη του εργαστηρίου με θεατρικά κείμενα και άλλα βιβλία και συγγράμματα και μιας και το ΘΕΓ βρίσκεται σε ένα τόσο όμορφο μέρος όπως το Ιεροκήπιο πάρκο καλό είναι να έρχονται και τα παιδιά και οι μεγάλοι και να αξιοποιούν τον χρόνο τους home and away! Θα εκπλαγείτε πόσο όμορφα είναι! Θα παίζουν τα παιδιά στον τόσο μεγάλο εξωτερικό χώρο του πάρκου αλλά και μέσα θα μπορούν όσοι θέλουν να μελετήσουν βιβλία ή να παρακολουθήσουν μαθήματα θεάτρου.

Περιμένουμε όλους όσους ενδιαφέρονται να τα πούμε από κοντά στον χώρο στέγασης του ΘΕΓ που είναι στο Ιεροκήπιο Πάρκο και να δώσουμε μια ευκαιρία στα παιδιά και στους νέους να μάθουν κάποια πράγματα που ίσως αποτελέσουν την αφετηρία για τις αποφάσεις τους ως προς την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Αλλά και όσοι μεγάλοι έχουν όνειρο από παιδιά να κάνουν θέατρο, οι πόρτες μας είναι ανοικτές και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε.

Εμείς, χαιρόμαστε που η Γιωτα Κρος θα είναι μαζί μας και η συνεργασία μας μόνο χαρά και εξέλιξη θα φέρει στο θέατρο και στον πολιτισμό μας!!

Καλή αρχή και όλα θα πάνε καλά για όλους μας!

DSC07319.JPG

Μαρία Μασούρα

 

 

Advertisements