ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους δημοσιογράφους για την υποστήριξη τους!

Mαρία Μασούρα: Η «Λυκομάνα» της Πάφου με την τεράστια καρδιά

ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΦΟΣ — 26 Οκτωβρίου 2013

Όταν ακούς το όνομα Μαρία Μασούρα το υποσυνείδητό σου φτιάχνει μια εικόνα με ένα γλυκό χαμόγελο και ωραία διάθεση. Τάχιστα το μυαλό σε στέλνει χωρίς επιστροφή μάλιστα σε μια ωραία διαδρομή με προορισμό ένα υπαίθριο χώρο όπου μια μεγάλη και όμορφη παρέα με λυκόπουλα και τη Λυκομάνα Μπαλού, μαθαίνουν τους κανόνες επιβίωσης, τους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς και πολλά άλλα… από το πώς να σέβεσαι το περιβάλλον μέχρι το πόσο σημαντική είναι η διαδικασία ανακύκλωσης.

Η Μαρία μια ζωή έμαθε να δίνει. Να προσφέρει και να αγαπά τη ζωή. Να είναι ένα βήμα μπροστά και να μην φοβάται να πάρει το ρίσκο προκειμένου να είναι χρήσιμη και ωφέλιμη τόσο για τους γύρω της, περισσότερο όμως για την κοινωνία.

Το νέο της εγχείρημα αφορά την Ανακύκλωση. Πιο συγκεκριμένα η Μαρία αποφάσισε και το έκανε πράξη να γράψει ένα παιδικό βιβλίο για την ανακύκλωση «Τα παραμύθια μου για την ανακύκλωση» μέσω του οποίου τα λυκόπουλά της θα ήταν πιο εύκολο να μάθουν τις αξίες της ανακύκλωσης.

Προσωπική μας άποψη; Τα κατάφερε και με το παραπάνω. Την ίδια στιγμή ήθελε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου αποσκοπώντας μέσω των εσόδων να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να πάνε μια διήμερη εκδρομή.

Η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο FACEBOOK δηλώνει πως…

Εμείς τη συγχαίρουμε θερμά, στηρίζουμε την κίνησή της αυτή και της λέμε ότι αποτελεί τόσο για μας όσο και για πολλούς άλλους ανθρώπους μια έμπνευση.

Μπράβο Μαρία, συνέχισε απτόητη!!!

της Σταυρούλας Μιλτιάδου Ιγνατίου

 

12077317_10208095565210762_1137753359_n

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s