«Τούτον εν κολύμπι, όϊ … πιτσιαλίσματα!»

 

DSC07417.JPG 

Και με αυτό το σύνθημα η ομάδα κολυμβητών και χειμερινών κολυμβητών κάθε  πρωί κάνει τις βουτιές της και απολαμβάνει τα γαλάζια νερά της Μεσογείου, στην θαλάσσια περιοχή Γεροσκήπου!

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, μας τίμησε με την παρουσία του και έκοψε και την βασιλόπιτα. Πρόσφερε ως έπαθλο του φλουριού δύο βιβλία με την ιστορία της Γεροσκήπου.

Η μια βασιλόπιτα κόπηκε στην παραλία όπου ένα μπουφέ με νοστιμιές και καλούδια στήθηκε για να προϋπαντήσει την καινούργια χρονιά και να χαρίσει σε όλους μας ένα ευχάριστο πρωϊνό λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα!

Η δεύτερη παραλία μαζί με την σαμπάνια που την συνόδευε, κόπηκε μέσα στην θάλασσα. Ήταν τοποθετημένη επάνω σε μια βαρκούλα τύπου σχεδία, με την σημαία της Κύπρου να κυματίζει περήφανα στην ηλιόλουστη μέρα και την σαν λάδι θάλασσα!

Πολύ εντυπωσιακή η είσοδος της στην θάλασσα δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στην όλη εκδήλωση μια και είχε την τιμητική της σήμερα η χαρά, οι εγκάρδιες ευχές και η ελπίδα για μια όμορφη νέα χρονιά!

Θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία και μέσα από αυτό το άρθρο να συμβουλεύσω όλους σας να ξεκινήσετε το κολύμπι και το περπάτημα, πάνω στην άμμο, κάτι ιδιαίτερα θεραπευτικό και ευχάριστο.

DSC07414.JPG

Αρκετοί από τους κολυμβητές μας, ξεκινήσαμε το κολύμπι μετά από προτροπή των ιατρών μας, αφού την συστήνουν όλοι οι γιατροί μια και έχει πραγματικά μαγευτικές και θεραπευτικές ιδιότητες!

Εμείς σαν μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό μας θα συνεχίσουμε να κολυμπάμε όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Κοπιάστε στην παρέα μας και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζήσει όμορφες στιγμές μια και η θάλασσα δεν παρέχει μόνο θεραπευτικές ιδιότητες στο σώμα αλλά φέρνει και την χαρά στην ψυχή. Μας χαρίζει μια ανεμελιά και κάθε μέρα μια δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα και να μην ρουτινιάζουμε μην κάνοντας τίποτα!

Καλή χρονιά σε όλους τους κολυμβητές με την ευχή να δούμε και νέα πρόσωπα να έρχονται και να δίνουν την ευκαιρία στον εαυτό τους να χαίρεται αυτές τις ποιοτικές στιγμές που ζούμε κι εμείς καθημερινά!

 

Μαρία Μασούρα

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s