Θάλασσα και όμορφες προσκοπικές στιγμές!

scout-capΗ ζέστη αλλά και η ομορφιά της θάλασσας, μας έκαναν να σκεφτούμε πως καλά θα ήταν να ξεκινήσουμε να κάνουμε θαλασσινά τα Σάββατα μας και αντί να κάνουμε συγκεντρώσεις κι εκπαιδεύσεις στα συστήματα μας να βρισκόμαστε στην παραλία όπου όλα είναι πιο όμορφα!

Η θάλασσα, ο ήλιος, η αμμουδιά, χαρίζουν σε όλους μας την ξεγνοιασιά και μαζί με τα λυκοπουλάκια μας και τους προσκόπους μας απολαμβάνουμε παιγνίδι, εκπαίδευση και ανέμελες ώρες!

Κάνουμε διαγωνισμούς κολύμβησης, δημιουργιών με άμμο, και κάποια από τα παιδιά μας, μας δείχνουν κολπάκια που ξέρουν να κάνουν στην θάλασσα και μαγικά κόλπα με τα βότσαλα!

Αυτό ξεκίνησε πριν δύο Σάββατα και θα συνεχιστεί και σήμερα και μέχρι να πάμε στην κατασκήνωση μας στα Πλατάνια, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της για την Επαρχία Πάφου από 30 Ιουλίου έως και 6  Αυγούστου 2016!

Εκτός από τα παιγνίδια μέσα στην θάλασσα και έξω στην αμμουδιά, τα λυκόπουλα μας έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και με τα παιδιά των άλλων συστημάτων της επαρχίας μας, αφού θα είναι κοινή η κατασκήνωση και αυτό θα τα βοηθήσει να περάσουν πιο όμορφα και πιο ομαλά στην διεξαγωγή της κατασκήνωσης αφού θα γνωρίζονται μεταξύ τους και θα έχουν ήδη εξοικειωθεί.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός που συμβαίνει στις συναντήσεις μας στην παραλία είναι ότι έρχονται και οι γονείς και παραμένουν, μάλιστα έχοντας μαζί και τα μικρότερα παιδάκια τους και αυτό είναι πολύ καλή κίνηση, εφόσον συνδέονται και αγκαλιάζουν το σύστημα αλλά και τον προσκοπισμό μας πιο γερά και βλέποντας με τα ίδια τους τα μάτια τι ωραίες στιγμές και πόσα μαθαίνουν τα παιδιά εφόσον ενταχθούν στην προσκοπική οικογένεια!!

logo2

Σας περιμένουμε λοιπόν και σήμερα και υπενθυμίζουμε και για σήμερα Σάββατο πως θα έχουμε

συγκέντρωση και πάλι στην παραλία Ρίκκου όπως το περασμένο Σάββατο, 16:00 – 17:30 στον ίδιο χώρο, δηλαδή μπροστά από τον πύργο ναυαγοσώστη. Όσοι θα έρθετε και στην κατασκήνωση να φέρετε τις φόρμες!

Πολύ όμορφες και ποιοτικές στιγμές που μόνο ομορφιά και γαλήνη χαρίζουν στην ψυχή και στο μυαλό μας!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!

images

Λυκομάνα Μπαλού

Μαρία Μασούρα

52 Σ.Π.Πάφου

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s