Το Θεατρικό Εργαστήρι Γεροσκήπους, σας παρουσιαζει…

Το ΘΕΓ «στέλλει» γράμμα στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ Αγνοούμενο της Γεροσκήπου!

 Το Θεατρικό Εργαστήρι Γεροσκήπου ετοιμάζει μια σπουδαία εκδήλωση αφιερωμένη στον μοναδικό αγνοούμενο συμπολίτη μας τον Μιχάλη Χριστοφή Κυπριανού καθώς επίσης και για όλους μας τους αγνοούμενους από το 1974!

Θα παρουσιαστεί μια ποιητική σύνθεση της Μυριάνθης Παναγιώτου Παπαονησιφόρου που έχει τίτλο «Γράμμα στον Αγνοούμενο». Το ΘΕΓ το παρουσίασε το 1997 σε παγκύπριο διαγωνισμό όπου και απέσπασε πολύ καλές κριτικές καθώς επίσης βραβεύτηκε με το κρατικό βραβείο της ίδιας χρονιάς (1997).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Βρύση Γεροσκήπους στις 28 Αυγούστου 2016 η ώρα 19:45 και καλούμε όλους να τιμήσετε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση με την παρουσία σας.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους και η όλη εκδήλωση δεν θα έχει κανένα εμπορικό σκοπό αλλά είναι στα πλαίσια της πολιτιστικής και κοινωνικής προσφοράς του Θεατρικού Εργαστηρίου Γεροσκήπου το οποίο στα 15 χρόνια ύπαρξης του έχει πάρει πολλά βραβεία και επαίνους για τις παραστάσεις του και την προσφορά του, καθώς επίσης έχει αποτελέσει την αφετηρία για αρκετούς νέους από την πόλη και επαρχία μας να ασχοληθούν με το Θέατρο και στις τρεις σκηνές, την παιδική, την εφηβική αλλά και την ερασιτεχνική σκηνή.

Η εκδήλωση θα τελείται υπό την αιγίδα του προέδρου της Οργάνωσης Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοούμενων, κύριο Νίκο Σεργίδη ο οποίος έχει προσκληθεί από το ΘΕΓ και θα χαιρετήσει την εκδήλωση.

Θα σας περιμένουμε όλους να παρευρεθείτε και να απολαύσετε την όμορφη εκδήλωση μας!

Μαρία Μασούρα

Γραμματέας ΘΕΓ

13731691_1792847001002528_6157709276493056334_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s