κατάθεση ψυχης!

Επέμβαση σμίκρυνσης στομάχου για απώλεια βάρους!

 

Όχι φίλοι μου, δεν έγινα ξαφνικά ο εμπειρογνώμονας ή αυτός που τα ξέρει όλα αλλά πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μιλήσω και αυτά που προσωπικά βίωσα και θα έχω να βιώσω να τα λέω στον κόσμο!

Εκεί έξω, υπάρχουν άνθρωποι μονάχοι, άνθρωποι που η κοινωνία και τα στενά της καλούπια τους έκαναν να αισθάνονται μειονεκτικά, να υποφέρουν και να μαραζώνουν γιατί είναι παχουλοί, γιατί δεν έχουν το «πακέτο», λες και ο Θεός όταν έρθει η ώρα της κρίσης θα έρθει με το ραφτάκο να δει ποιος είναι ο κομψότερος!

Όσοι σκέπτεστε έτσι, είστε ακριβώς σαν  τον γυμνό βασιλιά που τον έπιασαν κορόϊδο οι παμπόνηροι εκείνοι ληστές!

Η αλήθεια είναι ότι η επέμβαση αυτή ή και όποια άλλη αποφασισθεί από το άτομο να πραγματοποιηθεί εάν έχει επιτυχία θα δουλέψει και βέβαια εάν και ο ασθενής υπακούει τον γιατρό του θα έχουμε αίσιο τέλος.

Πολλοί που έχουν υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση, δεν το λένε στον κόσμο και αν κάποιος τους πει ότι «αδυνάτισες!!» λένε κάτι βλακείες του τύπου: «είχα πρόβλημα με την χολή μου, έκανα διατροφή, βρήκα ένα καλό διαιτολόγο» και άλλες τέτοιες δικαιολογίες.

Σίγουρα είναι δικαίωμα του κάθε ενός να αποφασίσει τι θα πει και τι θα κάνει και δεν τον υποχρεώνει κανείς πώς να συμπεριφερθεί.

Εγώ, πάντα και από πάντα ως το άπειρον είμαι ενάντια στο να κάνουμε οι άνθρωποι επεμβάσεις πάνω μας, εκτός αν είναι κάτι που πρέπει, κάτι για λόγους υγείας και καλυτέρευσης της ζωής και της ποιότητας ζωής ενός ανθρώπου.

Την επέμβαση εγώ την έκανα με απόφαση αρχικά άλλων π.χ. γιατρών, οικογένειας κλπ.

Τελικά όλοι αυτοί με έκαναν να αποφασίσω και να κάνω το βήμα. Ένα βήμα που για να πετύχει θέλεις ένα καλό γιατρό – επιστήμονα του είδους, ένα σωστό περιβάλλον μετά για αποθεραπεία και να τρώς / πίνεις κατά πως σου λέει ο γιατρός σου.

Καλά και άγια όλα. Είναι 2 με δυόμιση ώρες η επέμβαση και αν όλα πάνε καλά και χωρίς επιπλοκές την επόμενη μέρα είσαι στο σπιτάκι σου!!

Χάνεις γρήγορα και σταθερά πολλά κιλά μετά την επέμβαση, διατροφή και γυμναστική είναι πακετάκι πλέον ο συνδυασμός  αυτός πάντα υπό την επίβλεψη του γιατρού και τις συμβουλές του.

Εγώ θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν υπάρχει τόσο μεγάλος πόνος, μόνο μια δυο μέρες, είναι λαπαροσκοπική η μέθοδος, άρα δεν έχει τομή όπως κάποιοι με ρωτάνε απλά έχεις κάτι τρυπούλες που στο μέλλον κλείνουν και μόλις που φαίνονται ή δεν φαίνονται καν σε μερικούς.

Ο φόβος όλων μας είναι το χειρουργείο και η ομαλή και επιτυχημένη έκβαση του. Άμα η επέμβαση πετύχει τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους πραγματικά. Είναι μονόδρομος!

Θα ήθελα όμως, να τονίσω πολύ δυνατά σε όσους έχουν περιττά κιλά να φροντίσουν να τα χάσουν με διατροφή, με ένα σωστό επαγγελματία διαιτολόγο – διατροφολόγο, γιατί σίγουρα μια δίαιτα θα είναι για μια ζωή και επίσης πρέπει να βάλουν στην ζωή τους την άσκηση, την γυμναστική, το κολύμπι!

Να προσπαθήσουν να δαμάσουν αυτό το θεριό (υπερβάρος), όσο είναι νωρίς, όσο υπάρχει η δυνατότητα θεραπείας και όσο υπάρχει ο χρόνος να δράσουν χωρίς να μπούν κάτω από το ιατρικό μαχαίρι, χωρίς να μπουν σε χειρουργείο, χωρίς να χρειαστεί να ματώσουν, να πονέσουν, να χρειαστούν βοήθεια άλλων για να   φροντίσουν την καθημερινότητα τους, και γιατί χωρίς να ξοδέψουν τόσο χρήμα σε κάτι που θα μπορούσαν να αποφύγουν και να προλάβουν από ένα πιο φυσιολογικό μονοπάτι!

Εγώ, αν είχα την δυνατότητα να ζήσω μια βραδιά όπως τον τσιγγούναρο γέρο Σκρουτς και να έρθουν τα τρία πνεύματα να μου δείξουν το μέλλον μου, και να άλλαζα το επόμενο πρωϊνό την ροή της ζωής μου για το καλύτερο θα ήμουν πολύ ευγνώμων. Όμως δυστυχώς αυτά δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα,  με αποτέλεσμα να μην έχουμε την δυνατότητα αλλαγής ή διόρθωσης αν και πάλι υπάρχει κάτι που μπορεί να ακυρώσει το σημείο αυτό αφού ο οργανισμός και το σώμα μας πάντα μας προειδοποιεί για ότι παθαίνουμε απλά εμείς μάθαμε να μην το ακούμε και να μην δίνουμε την πρέπουσα σημασία!

Όσοι είστε υπέρβαροι και αποφασίσατε να προχωρήσετε στην επέμβαση αυτή, απλά σας λέω ότι τελικά είναι μια απλή και επέμβαση ρουτίνας, ειδικά για τον γιατρό. Αν όλα πάνε καλά δεν υπάρχει πόνος πέραν των πρώτων 2 ημερών, και όχι κάτι τραγικό. Καθώς επίσης δεν καθηλώνεσαι σε κρεβάτι, και να εξαρτάσαι από την οικογένεια ή τους γύρω σου. Αν λοιπόν ο φόβος σας είναι ο πόνος, το χειρουργείο και όλα αυτά, απλά καθυστερείτε από τον ταξίδι του ασχημόπαπου να γίνει κύκνος! Να απαλλαχτείτε μόνιμα από τα περιττά κιλά που ταλαιπωρούν και τον σπόνδυλο και τα γόνατα και γενικά την υγεία και γιατί όχι να έρθει η στιγμή που όλα τα χάπια που μπορεί να πίνετε π.χ ζάχαρου, πίεσης κλπ

Να τα ξεφορτωθείτε και να απαλλαγείτε από όλα αυτά. Αρκετός κόσμος έχει καταφύγει σε αυτήν την λυση με την βοήθεια των ειδικών και απλά όσοι το σκέφτεστε φέρτε στην μνήμη σας κάποια παχουλούθκια που ξαφνικά μας προέκυψαν μοντελλίνια!!

Και καλή επέμβαση, δύναμη χαρά και υγεία μια για πάντα στην πραγματικότητα αυτή την φορά. Ο γιατρός

σας θα σας λύσεις ότι απορία έχετε και μετά ανοίγει ο δρόμος για την υγεία μας!!

 

Μαρία Μασούραelena stous agrous 045

Advertisements

One comment

  1. Μαρία αν θέλεις να το κανεις να το κανει γιατι το θέλεις εσυ και όχι επειδή νιώθεις τον ρατσισμό του παχουλούς γιατι και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα την λαμπαδοσκοπιση πριν 5 χρονια και δόξα τον θεό ειμαι μια χαρα αν θέλεις άλλες πληροφορίες παρεμε τηλ 99628694

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s