Γιωτα Κρος

DSC07306.JPG
Μια αγαπημένη ηθοποιός, ταλαντούχα και γεμάτη όρεξη για το θέατρο, τον πολιτισμό, την προσφορά! Την αγαπήσαμε από τα πρώτα της βήματα όταν έμπαινε καθημερινά στα σπίτια μας μέσα σπό τα έργα στα οποία πρωταγωνιστούσε και σκόρπιζε άφθονο γέλιο μέσα από τις ατάκες και τους ρόλους που υποδυόταν!
Επίσης, την ξεχωρήσαμε για το πηγαίο χιούμορ και ταλέντο της όταν την γνωρίσαμε επί σκηνής στην παιδική σκηνή Δώρου Κυριακίδη όπου χωρίς μοντάζ και φρου φρου ξεδίπλωνε το ταλέντο της μπροστά στους πιο αδιστακτους κριτές, τα παιδιά τα οποία την αγκάλιαζαν και την αγκαλιάζουν πάντα με αγάπη και θαυμασμό! Την αγάπη και την μεγάλη αγκαλιά της, τον πάντα γλυκό λόγο της που απλόχερα χαρίζει σε όλους και αγκαλιάζει τα παιδιά και γενικά το κοινό χωρίς υποκρισία και εγωϊσμό πράγμα που φανερώνει έναν άνθρωπο μορφωμένο, καλοδουλεμένο, ένα άνθρωπο ποιοτικά ζυμωμένο με αρχές από το σπίτι του, κάτι που συναντάς σε όλους τους ηθοποιούς, τραγουδιστές ή γενικότερα καλλιτέχνες αφού οι περισσότεροι ξαχνανε να πατάνε στην γη και απογειώνονται καβαλλώντας το καλάμι.
Η Γιώτα Κρός, ήρθε στην ζωή μας για να μείνει και το απόδειξε περίτρανα το πέρας του χρόνου όπου καθιερώθηκε, αγαπήθηκε από τον κόσμο, και έκανε ένα βήμα παραπέρα αφού έγινε και σκηνοθέτιδα και έχει δώσει πολλά δείγματα δουλειάς που έτυχαν επιτυχίας και διακρίσεων. Επίσης, δεν θα μπορούσε να μην γίνει και καθηγήτρια θεάτρου και να εκπαιδεύει ανθρώπους, όχι μόνο παιδιά και εφήβους, αλλά κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται, λατρεύουν και θέλουν να μάθουν να παίζουν θέατρο. Εχει μια απίστευτη πειθώ ώστε να καταφέρει να κάνει τον κάθε μαθητή της να πιστέψει στον εαυτό του και να αποδώσει στο έπακρο τον καλύτερο εαυτό του, να πιστέψει στο ταλέντο του και να αποδώσει στην σκηνή τα καλύτερα!!
Εγώ, χαίρομαι πάρα πολύ που την γνώρισα από κοντά, που είδα πόσο αληθινή είναι και πόσο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι!
Είναι μια πραγματική νεράϊδα που με το μαγικό της ραβδάκι χρωματίζει την ζωή μας και της εύχομαι ο Θεός να την έχει παντα γερή και δυνατη και να συνεχίσει να μας κατακτά αλλά και να πετύχει κάθε στόχο και όνειρο της που έχει θέσει στην ζωή της!!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s