2017 … μια ιστορία που μόλις ξεκιναει!

 

santa-claus-and-reindeer_23-2147501129 happy-new-year-2017-old-year-retired

Μικροί, περιμέναμε κάθε χρόνο τον ερχομό του νέου έτους γιατί οι γονείς μας φρόντισαν να ζούμε όμορφα παιδικά χρόνια, να περιμένουμε τονΑγιο Βασίλη, τα δώρα, και πολλά άλλα τα οποία με αγνότητα και απονήρευτα ζούσαμε και μεγαλώναμε σαν ηρως του παραμυθιού!!

Επειδή όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα παιδί, προσωπικά δεν θα το αρνηθώ ότι κάθε χρόνο ζω και ξαναζω το παραμύθι και ας ξέρω πλέον την αλήθεια.

Εγώ αυτό που θα ήθελα να σας πω, και αν θέλετε πάρτε το σαν ένα λόγο που θα σας δυναμώσει για τις δύσκολες ώρες της νέας χρονιάς, «ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».

Η αλήθεια είναι ότι μετά από όλη αυτή την ιστορία με τις επεμβάσεις στις οποίες έτυχα μετα το σπάσιμο του χεριου μου και η όλη διαδικασία αποκατάστασης και επανένταξης στην καθημερινόττα με δυνάμωσε και μου έδωσε σοφία.

Σίγουρα όλοι ζήσαμε κάποια περιστατικά όπου στο τέλος μας άφησαν σοφία και γνώση και πιο σοφοί, πιο μεστοί πλέον μπορούμε να γράψουμε το νέο μας βιβλίο το οποίο κρύβει πολλές εκπλήξεις, χαρές, προσμονή, πολλές προσευχες για πραγματοποίηση ονειρων, στόχων, πόθων, «θέλω» μας.

Αλλά ας κάνουε σίγουρο το γεγονός ότι ετούτη την χρονιά θα γίνουμε πιο πολύ άνθρωποι παρά τεχνοκράτες, ότι θα επισκεπτόμαστε πιο συχνά αγαπημένα μας πρόσωπα που πάντα ήταν εκεί για μας και θυσιαστηκαν για μας. Ας ενοίξουμε ένα πραγματικό παράθυρο, όχι αυτό του λάπτοπ μας και ας αποκτήσουμε πιο ανθρώπινη υπόσταση όταν βρισκόμαστε σε μια παρέα ή στην οικογένεια μας. Ας αφήσουμε λίγο τα κινητά και όλα αυτά τα μικρομεγάλα μηχανηματάκια που στην ουσία σε αφήνουν μόο ανάμεσα σε πολλούς και απλά προσφέρουν την εικονική πραγματικότητα χάνοντας την αλήθεια.

Αυτή την χρονιά, ας γράψουμε νέα κεάλαια, όμορφα στο νέο μας βιβλίο που θαξεδιπλώσει τις σελίδες του από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα και ας γράψουμε μόνο όμορφα θεματα μέσα.

Ας γράψουμε τους φίλους μας και ας κανονίσουμενα πιούμε ένα καφέ μαζί. Τα κινητά θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά και να αφεθούμε στην κουβεντούλα και στις όμορφες αναμνήσεις που θα φτιάξουμε!

Αυτή την χρονιά ας γίνουμε λίγο πιο ανθρωπινοι, πιο καταδεκτικοί, ας βοηθήσουμε τον πλησίον μας και ας βοηθήσουμε την ανθρωπότητα να κάνει ένα ανθρώπινο άλμα πιο μπροστά ώστε όταν θα γράφουμε την τελευταία σελίδα του βιβλίου μας να είμαστε περήφανοι για τα όσα θα έχουμε καταφέρει κατά το 2017!!

Εύχομαι ότι καλύτερο και ομορφότερο στον καθένα σας προσωπικά και μια νέα χρονιά η οποία θα ανταμείψει όλα τα καλά που κρύβουμε βαθιά μέσα μας και η καθημερινότα, μας  έχει αλλάξει!

Καλό νέο έτος με υγεία, με χαρά και περισσότερη τόλμη για ότι πιστέψαμε, για ότι αγαπήσαμε και για ότι λαχταρούμε!! 2017 ευχές με όλη μου την αγάπη να γίνουν αστέρια και να σας λούζουν με την χρυσόσκονή τους!!

 

Μαρία Μασούρα

stars-303203_960_720

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s