Παγκύπριο Τζάμπορυ Λυκοπούλων!

18447214_1421304787908156_1391908759455323333_n

13 χρόνια μετά,  1000 και πλέον λυκόπουλα από όλη την Κύπρο, λεωφορεία κίνησαν  και από τις έξι επαρχίες της νήσου Κύπρου και συναντήθηκαν στο Παγκύπριο Τζάμπορυ Λυκοπούλων στο Πέρα χωριό Νήσου στο χώρο της σχολής Φόρουμ.

Μια πολύ καλα διοργανωμένη εκδήλωση, που παρόλο τόν καυτό ήλιο της Μεσογείου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και την Δευτέρα ξυπνήσαμε με μια γεύση νοσταλγίας…

Πολλά παιγνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις, διαγωνισμοί, παραμυθοθέατρο και πολλά πολλά άλλα!

Μαγευτικά και υπέροχα! Ο χώρος είχε μεταμορφωθεί σε ένα χωριό Ινδιάνων και στην έναρξη / καλωσόρισμα μας ξετρέλλαναν αφου είχε θεαματική είσοδο, τόσο όμορφη που κανεις δεν το περίμενε και τόσα πολλά υποσχόμενη..

Και για να έχει επιτυχία και έλεγχο το κάθε τι ήμασταν χωρισμένοι σε υποομάδες  που η κάθε μια είχε έναν αρχηγό, η δική μας, για παράδειγμα ανήκε στο «Ασπρο Φτερό»  και όλοι είχαμε ένα διακριτικό φτερό, το ίδιο για να μην χαμόμαστε(με τόσο κόσμο!!).

Τα παιγνίδια και όλο το γεγονός πραγματοποιήθηκε υπό μορφή βάσεων, και αυτό όταν έχεις πολλα παιδιά δουλεύει σαν ρολόϊ. Ανά δεκαπέντε λεπτά μια κόρνα μας ενημέρωνε ότι τέλειωσε η συμμετοχή μας στην τάδε βάση και έπρεπε να μετακινηθούμε στην επόμενη με βάση το πρόγραμμα που είχαμε πάρει από την αρχή.

Σε όλους κατά την άφιξη μας δόθηκε αναμνηστικό μικρό σακκίδιο μέσα στο οποίο υπήρχε πρωϊνο, λιχουδιές για το απόγευμα και αναμνηστικό  pin!

Ήταν πραγματικά μια πολύ ξεχωριστή μέρα που έδωσε πολλά στα παιδιά αλλά και σε μας τους μεγάλους που είδαμε νέα παιγνίδια, νέες ιδέες, ανταμώσαμε με άλλους αδελφούς και αγαπημένους αρχηγούς και είχαμε μια ξέγνοιαστη μέρα περικυκλωμένοι από μικρά ζουζούνια που έτρεχαν, τραγουδούσαν, τσίριζαν, ζητωκραύγαζαν και τιτίβιζαν σαν χαρούμενα πουλιά!

Εύχομαι, τώρα που ξαναέγινε η αρχή και ας είναι μετά από 13 χρόνια να ξαναγίνει και του χρόνου και να συνεχίσουμε να έχουμε την ευκαιρία να συναντιώμαστε και να νοιώθουμε μέσα μας την χαρά και την μαγεία του προσκοπικού πνεύματος!

Ευχαριστούμε τον Κλάδο Λυκοπουλων και τους Γενικούς μας Εφόρους που έφεραν εις πέρας μια τόσο δύσκολη γιορτή και μας χαρισαν τόση χαρά και ξεγνοιασιά και μια όμορφη εμπειρία ζωής!!

Καλό κυνήγι και μια όμορφη μέρα σε όλους με την ευχή πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε, βρε!

 

Μαρία Μασούρα

18423725_1421049727933662_7908042603466316884_n

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s